تعمیرات, تعمیرات تخصصی موبایل

تعمیر تاچ و ال سی دی گوشی

تعمیر تاچ و ال سی دی گوشی

یکی از رایج‌ترین بلاهایی که سر موبایل می‌آید، آسیب‌دیدن تاچ ال‌سی‌دی آن است.

در بعضی از مواقع تعمیر تاچ ال سی دی مشکل را حل میکند اما در مواردی هم تاچ ال‌سی‌دی تعمیر نمی‌شود و باید آن را تعویض کرد.

از کجا بفهمیم مشکل از تاچ است یا ال‌سی‌دی!

هزینه تعویض نمایشگر موبایل به دلیل حساسیت بالای آن، بالا است.

الماس سیستم به سوالات متداول شما درباره خراب شدن تاچ ال‌سی‌دی بپردازیم و روش‌های تعمیر و ترمیم صفحه نمایش موبایل را گام به گام بررسی نماییم،

ممکن است در اثر وارد شدن ضربه یا آب رفتگی صفحه ال‌سی‌دی گوشی شما صدمه ببیند.

قبل از اینکه به تعمیر تاچ ال‌سی‌دی موبایل بپردازید، اول باید بدانید که دقیقا کدام قسمت دچار آسیب شده است.

تاچ ال‌سی‌دی از چهار قسمت تشکیل می‌شود:

 

گلس ال‌سی‌دی

بسیاری از افراد با شنیدن نام گلس، یاد وسیله جانبی موبایل می‌افتند که برای جلوگیری از خش روی صفحه موبایل نصب می‌شود اما از نظر فنی گلس سک لایه شیشه‌ای ضد خش است که از تاچ ال‌سی‌دی محافظت می‌کند.

قسمتی که از یک لایه شفاف درست شده و به شدت به حرکات انگشتان انسان حساس است.

در خیلی از مدل گوشی‌ها تاچ و ال‌سی‌دی به هم چسبیده‌اند و تشخیص اینکه تاچ آسیب دیده یا ال سی دی

ال‌سی‌دی

لایه بعدی خود ال‌سی‌دی است که وظیفه نمایش تصویر و محتوای آن را دارد که در اکثر مواقع به تاچ متصل است.

فریم ال‌سی‌دی

فریم ال‌سی‌دی دقیقا مانند یک قاب است که اجزای متفاوت LCD مانند گلس و تاچ ال‌سی‌دی را به صورت یکپارجه و مرتب در کنار هم نگه می‌دارد.

 

گلس گوشی 

 

گلس گوشی، شیشه‌ای مقاوم است که از تماس مستقیم با ال‌سی‌دی و تاچ تلفن همراه و در نتیجه ایجاد خط و خش و آسیب به آن صفحه گوشی جلوگیری می‌کند.

چنانچه گلس تلفن همراه در اثر ضربه یا فشار شکسته باشد، در این زمان باید گلس تلفن همراه تعویض شود.

بک لایت

یک لایه نازک در کنار ال‌سی‌دی قرار می‌گیرد که بک لایت گفته می‌شود.

این قطعه نور نمایشگر را تأمین می‌کند. چنانچه رنگ تصاویر کامل تعویض شوند یا صفحه ال‌سی‌دی به رنگ بنفش، زرد، سفید و یا رنگ‌های ترکیبی دیده شوند، نشان دهنده آسیب‌دیدگی بک لایت تلفن همراه است. در این صورت باید آن را عوض کنید.

دلایل صدمه دیدن ال‌سی‌دی تلفن همراه متفاوت است. برخی اوقات با گذشت زمان عمر مفید ال‌سی‌دی کاهش یافته و دیگر خوب کار نمی‌کند.

افتادن تلفن همراه از دست افراد، افتادن از ارتفاع، افتادن تلفن همراه در آب، پا گذاشتن روی تلفن همراه، خوابیدن روی گوشی از رایج‌ترین دلایلی است که سبب شکستن یا ترک خوردن بخش‌های متعدد ال‌سی‌دی به حساب می‌آیند.

بنابراین برای پیش‌گیری از صدمه دیدن ال‌سی‌دی از آن محافظت کرده و حدالامکان از ورود مایعات به ال‌سی‌دی یا وارد شدن ضربه به آن جلوگیری کنید.

ممکن است صفحه گوشی در اثر ضربه دچار ترک‌های عنکبوتی بشود اما تاچ ال‌سی‌دی هنوز کار می‌کنند، یعنی تمام دستوراتی که شما با لمس کردن به گوشی می‌دهید انجام می‌شود و تصویر هم نمایش داده می‌شود.

در چنین شرایطی شما شانس آورده‌اید چون نیازی به تعمیر تاچ ال‌سی‌دی نیست و آن‌ها سالم هستند. فقط گلس ال‌سی‌دی شکسته که آن هم با هزینه کمتری درست می‌شود.

در شرایط زیر تاچ و ال سی دی شما نیاز به تعمیر دارد :

 

  • بعضی از قسمت‌های تاچ کار نکند

 

پس از چک کردن گلس گوشی، سوکت و مسیر مربوط به آن را چک کنید و برای تعمیر تاچ، آی‌سی آن را بررسی کنید.

تاچ کار نمی‌کند

برای تعمیر تاچ تاچ ال‌سی‌دی، اول گوشی را با یک تاچ سالم امتحان کنید، سپس سوکت و قسمت‌های مربوط به آن را بررسی کنید. در صورتی که هیچ کدام موثر نبود، آی‌سی تاچ را باید عوض کنید.

تعمیر تاچ ال‌سی‌دی با دستگاه گلس

دستگاه تعمیر تاچ ال‌سی‌دی که به آن دستگاه گلس هم گفته می‌شود از اجزای متفاوتی تشکیل شده که اولین دستگاه برای تعویض گلس می‌باشد.

این دستگاه جدا کننده‌ای است که مانند اتو حرارت تولید می‌کند تا چسب بین تاچ و ال‌سی‌دی نرم شود و سپس با یک سیم شیشه را از ال‌سی‌دی جدا کنیم.

سپس ال‌سی‌دی را در دستگاهی که وظیفه لمینت و وکیوم کردن آن را به عهده دارد قرار می‌دهیم و بعد آن را در دستگاهی به نام حباب گیر قرار می‌دهیم تا حباب‌های بین گلس و تاچ ال‌سی‌دی از بین برود.

در صورتی که تاچ ال‌سی‌دی قابلیت تعمیر شدگی نداشت میتوانید با با کارشناسان الماس سیستم تماس بگیرید .

 

 

 

هزینه تعمیر تاچ ال‌سی‌دی شما به صورت کاملا مستقیم به برند، سایز صفحه، میزان آسیب وارد شده، محبوبیت مدل گوشی و نوع تاچ ال‌سی‌دی بستگی دارد.

تاچ ال‌سی‌دی‌های با کیفیت، پیکسل و رنگ‌بندی بالا، قطعا هزینه‌های بیشتر نسبت به نمایشگرهای قدیمی و مدل پایین‌تر خواهد داشت.
تعمیر تاچ ال‌سی‌دی در بسیاری از موارد کاری تخصصی و مشکل است و باید این کار را به دست متخصصان مجرب و ماهر الماس سیستم بسپارید.

چگونه بفهمم صفحه نمایشم خراب است؟

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید