آشنایی با تجهیزات شبکه

سرور

استفاده از واژه “سرور” در مباحث کامپیوتری از تئوری صف بندی نشات گرفته شده است، که به اواسط قرن ۲۰ باز می گردد و در مقاله ای که نمادگذاری Kendall را معرفی کرده، مورد استفاده قرار گرفته است. سرورها عملیاتی همچون به اشتراک گذاری داده یا منابع بین چندین کاربر، یا انجام محاسبات برای یک کاربر را انجام می دهند. یک سرور می تواند به تنهایی در خدمت کاربران متعددی باشد.

در این قسمت به معرفی سرورهای UCS سیسکو می پردازیم.

سرورهای UCS سیسکو:

 Cisco UCS که مخفف عبارت Unified Computing System Cisco  می باشد از تکنولوژیهای جدید سیسکو در دیتاسنترها در رده enterprise  می باشد که مربوط به سرورهای UCS سیسکو میشود و از نوآوری های خاصی در سرورهای خود بهره برده است.Cisco UCS  یک معماریFabric  محور می باشد که توانایی عبور، آنالیز و مدیریت انواع ترافیکهای LAN,SAN,Management را درون یک بستر واحد به ما می دهد.
در این سرورها یک معماری و ساختار جدید پیاده سازی شده است که باعث شده کمپانی Cisco از مابقی رقبای خود در حوزه تولید سرور و سرورهای blade کاملا جلو بیفتد.در این معماری لایه های compute,storage ,network  با هم تلفیق شده و از یک نقطه مرکزی قابل مدیریت می باشد.


Cisco UCS تنها پلتفرمی است که سرورهای Blade  و سرورهای Rackmount  را روی یک شاسی و در یک unified fabric  یکجا مدیریت می کند. کل بار مدیریتی مجموعه سرورها و به کلیfabric  از یک نقطه مرکزی انجام می شود که همین موضوع صرفه جویی بسیاری در نگهداری، مدیریت و مانیتورینگ مجموعه خواهد داشت. در سرورهایUCS  سیسکو ما سطح بالایی ازavailability  را در طراحی دیتاسنتر و سرور نسبت به حالت قدیمی و سنتی خود شاهد هستیم که خیره کننده می باشد.
در سرورهای UCS Cisco سعی بر آن شده است تا از مفهوم فیزیکی بودن یک سرور فاصله گرفته شود و مفهومی منطقی به آن داده شود به طوری که به هر تیغه سرور یا هر blade  مجموعه ای از مشخصات که هویت آن سرور را تعریف میکند ( آدرس mac  ، آدرس wwn  ، تنظیمات Raid ،اختصاص vlan  به کارت شبکه ، ترتیب بوت سرور ، پورت های کارت شبکه و uid  خاص آن سرور و …  ) اختصاص داده میشود و سرور با آن مشخصات شروع به فعالیت میکند.

در ادامه به بررسی مدل های مختلف سرورهای UCS  Ciscoبه عنوان محصولات این تکنولوژی فوق العاده، مدل های سری C ,S  و  می پردازیم.

 

سرورهای سری C Rack:

سرور UCS سری C Rack با ارائه رایانش یک پارچه، باعث کاهش TCO و افزایش چابکی و انعطاف پذیری در سطح شبکه می‌شود.  هر سرور C Rack با استفاده از توازن پردازشی، حافظه، I / O  و منابع ذخیره سازی داخلی خود، مدیریت بهتر و عملکرد بهتری را به کاربران ارائه می دهد.

 


سرورهای ذخیره سازی
 Series- :S

سرور ذخیره سازی سیسکو S-Series ، مقیاس پذیری و عملکرد سریع تری را فراهم می کند تا داده ها خود را در زمان واقعی فعال کند. معماری ماژولار این سری از سرورهایUCS ، به کاربران وسازمانها، امکان می دهد تا بر اساس زیر ساخت ها و TCO مدنظر، عمل کنند. سرور ذخیره سازی  UCS S3260 Cisco دارای دو هسته سرور با پردازنده های  Intel® Xeon®است. حجم ذخیره سازی داده تا ۷۳۰ ترابایت وI / O  آن هم قابیلت گسترش دارد.

سرورهای سری B-Series:

سرورهای خانواده B سیسکو سرورهای Blade بوده و بر پایه پردازنده های Intel Xeon طراحی شده اند. آنها عملکرد، بهره وری انرژی، انعطاف پذیری و بهره وری مدیریتی را افزایش می دهند. این مدل سرورها، یک رویکرد متوازن را بین نیاز به سرورهای کوچک تر و فضای ذخیره سازی بیشتر در هر Rack، ارائه می دهند.

 

تعمیر سرور سیسکو

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید